BIODEX adalah rangkaian pemakanan kesihatan.

BIODEX adalah rangkaian pemakanan kesihatan.

program kehamilan BIODEX

*mengimbangi Hormon

*menguatkan Rahim

*melancarkan Haid

*meningkatkan Kesuburan

*mengurangkan Tekanan / stress

*****3 Langkah utk HAMIL dengan kaedah BIODEX

1) pencucian / pembersihan

Biodex menyimpulkan segala permasalahan kehamilan, sama ada berkaitan ovulasi, kesuburan, ketumbuhan atau keguguran kepada tiga aspek untuk diberi penekanan bagi meningkatkan potensi untuk hamil.

Program Kehamilan Biodex (PKB) memanfaatkan kaedah serta disiplin pemakanan yang sihat dan selamat bagi membantu memulih fungsi tubuh untuk meransang kehamilan. Setiap komponen pemakanan mempunyai khasiat serta faedah yang tersendiri sama ada untuk membantu menyelesaikan permasalahan berkaitan kehamilan mahupun untuk meningkatkan potensi kehamilan yang sihat dan selamat.

Selain itu, PKB juga memberi penekanan kepada kesihatan ibu serta janin atau bayi semasa waktu kehamilan dan seterusnya hingga proses kelahiran.

Secara umumnya, Biodex merumuskan tiga langkah utama untuk kehamilan:

Pencucian / Pembersihan

Mencuci saluran falopian, mengatasi masalah senggugut dan haid tidak teratur, meningkatkan metabolisma, memperbaiki sistem penghadaman, memecah lemak, membuang angin, serta mencegah bakteria dan virus.

Meningkatkan Kesuburan

Memulih fungsi sel, menseimbangkan kandungan nutrien untuk kesihatan dalaman, menguatkan sistem tubuh, meneutral kandungan toksin, mengawal berat badan, serta mengatasi masalah cyst, fibroid (ketumbuhan) dan endometrosis.

Menguatkan Rahim

Menguatkan sistem imunisasi badan, tulang, sistem saraf dan otot-otot rahim, melancarkan peredaran darah, mengawal lendir dan lelehan, mencegah pendarahan dan keguguran.

Ketiga-tiga langkah ini perlu diberi perhatian dan penekanan bagi setiap wanita yang mengalami masalah kehamilan. PKB menawarkan produk-produk terbaik untuk membantu setiap langkah yang dinyatakan. Pemilihan produk serta panduan pemakanan atau pengambilan juga amat penting dalam menentukan disiplin yang sesuai mengikut latarbelakang kesihatan serta masalah yang dihadapi oleh seseorang wanita.

PKB perlu difahami dengan jelas bagi mendapatkan kesan positif dengan tepat dan cepat. Oleh yang demikian, di Biodex rundingcara sebelum penyertaan dalam PKB melalui kakitangan atau wakil yang bertauliah amatlah penting.

>>oleh itu anda disarankan penggunaan PRODUK BIODEX demi kesihatan sekaligus kearah kehamilan anda yang sihat.

Tinggalkan komen

Tiada komen.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s